Başkan Savaş,Arsuz Çok Amaçlı salonlarının inşaatlarını yerinde inceledi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin her türlü sosyal aktivitesini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonların geçtiğimiz aylarda başlanan yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Taziye salonu, mesleki eğitim sınıfları, muhtarlık, sergi salonu, berber, kafeterya, kütüphane, market ve düğün salonu gibi birden fazla yapıyı bünyesinde barındıran çok amaçlı salonların il genelinde başlatılan yapım çalışmaları en kısa zamanda bitirilerek halkın hizmetine sunulacak.
BAŞKAN SAVAŞ: HEMŞEHRİLERİMİN NEYE İHTİYACI VARSA, BEN ÇÖZÜM NOKTASINDA YANLARINDAYIM
HBB, mahalle kültürünün vazgeçilmez öğesi olan bir arada yaşama olgusunun devamını sağlayacak çok amaçlı salonların Arsuz İlçesine bağlı mahallelerdeki inşa çalışmalarına hızla devam ediyor.
Arsuz’un Çengen, Alakop ve Karaağaç mahallerinde yapımı devam eden çok amaçlı salonları inceleyerek gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Savaş, “Arsuzlu hemşehrilerimin sosyal yaşamlarındaki temel ihtiyaçlarını karşılamayı kolaylaştıracak bu tesislerin tamamlanmasına çok az zaman kaldı. Bu tesisler halkımızın yaşam standardını daha da iyileştirecek. İnşallah bu tesisleri en kısa sürede hemşehrilerimizle beraber açacağız. Hemşehrilerimin neye ihtiyacı varsa ben çözüm noktasında her zaman yanlarında olacağım” ifadelerini kullanarak salonların yapımında sona yaklaşıldığının müjdesini verdi.
ÇOK AMAÇLI SALONLAR, HATAY HALKINI İYİ VE KÖTÜ GÜNLERDE MAHCUP ETMEYECEK ŞEKİLDE TASARLANDI
Vatandaşları iyi ve kötü günlerde mahcup etmeyecek şekilde tasarlanan çok amaçlı salonların yapım çalışmalarına il genelinde hızla devam edildiği öğrenilirken, halkın gereksinimlerini tespit ederek uygun projeler üreten HBB’nin yaptığı yatırımlar ve ürettiği kapsamlı hizmetler, büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3) arsuz (4)