Chp İskenderun İlçe Örgütü’nden Başkan Savaş’a Nezaket Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İskenderun İlçe Örgütü, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ilçede bulunan çalışma ofisinde bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarete, yeni seçilen İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İlçe Sekreteri Yılmaz Akbay, İlçe Saymanı Semir Çitanak, İlçe Eğitim Sekreteri Bülent Şimşek, ilçe yönetiminden Fuat Çıkan, Güray Yayla, Nermin Kayna, Nalan Akkulah, Yusuf Göl, Fatih Bereketoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk ile Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz katılım gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ, MANSUROĞLU BAŞKAN SAVAŞ’A ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Savaş, kısa bir zaman önce seçilen yeni yönetimin Hatay’a, İskenderun’a ve Türkiye’ye hayırlı olması dileklerinde bulunurken, Türkiye’nin huzuru ve refahı için yapılacak önemli çalışmaların gerekliliğine vurgu yaptı.
CHP İskenderun İlçe Örgütü Başkanı Mansuroğlu da Başkan Savaş’ın il geneline yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ve hizmetleriyle Hatay’a seviye atlatan Başkan Savaş’a bu meşakkatli yolda destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

chp (3) chp (1) chp (2)

Önceki İçerikArsuz Belediyesinden ücretsiz sinema keyfi
Sonraki İçerikERASMUS Öğrencilerine Veda Yemeği