Başkan Savaş İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cem Evi’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cem Evi’nde Alevi kanaat önderleriyle bir araya geldi.
Gerçekleşen buluşmada, İskenderun Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun, Alevi Kültür Dernekleri İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Soysüren, Cem Evi Kadın Kolları Başkanı Kevser Karabel ve geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden(CHP) milletvekili adayı olan Dilan Bedir katılım gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ’IN “YARADILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ” ANLAYIŞI HATAY’I BÜTÜNLEŞTİRDİ
Başkan Savaş’ın ayrım gözetmeyen birleştirici yöneticiliği ve “Yaradılanı sev yaradandan ötürü” anlayışı çerçevesinde Hatay’ın kenetlenmiş bir kent haline geldiğini vurgulayan Alevi kanaat önderleri, farklılıkların memleket sevdası çerçevesinde kenetlendiğini ifade ettiler.
KANAAT ÖNDERLERİNDEN İSKENDERUN’A VİZYON KAZANDIRACAK DEV PROJE İÇİN TEŞEKKÜR
Hatay genelindeki hizmetlerin yanı sıra özellikle İskenderun’a vizyon katacak, HBB’nin bugüne kadarki en maliyetli ve en geniş kapsama sahip projesi olan Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi hakkında istişareler yapılan toplantıda kanaat önderleri, Başkan Savaş’ın trafiği rahatlatacak dev projede gösterdiği özverili ve sorumlu yöneticilik anlayışından ötürü teşekkürlerini ilettiler.
“İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI İLKE EDİNMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Savaş burada yaptığı kısa açıklamada, il genelinde ürettikleri hizmetlerde siyasi kaygılar gütmeden, herkesin düşüncelerine ve farklılıklarına saygı duyarak toplumsal ihtiyaçları karşılayan ve sorunlara çözümler üreten insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinerek çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

cem evi

Önceki İçerikArsuz, Ulaşımdaki Problemleri Çözen Köprülerine En Kısa Sürede Kavuşacak
Sonraki İçerikİskenderun’da intihar girişimi