Arsuz Belediyesinden ücretsiz sinema keyfi

Bu film kaçmaz!

Arsuz Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinliklerini zenginleştirerek sürdürmeye devam ediyor. Arapça vinelerin sosyal medyadaki fenomenleri Minnina Vine’nin başarılı ikilisi Tolga Antakya ve Meriç Gültekin’in başrollerini paylaştığı Yaşihhara Misrür Hassün Filmi’ni Arsuzlular’la buluşturacak olan Arsuz Belediyesi, halka ücretsiz sinema keyfi yaşatarak sosyal hayata da katkı sunmayı hedefliyor.
Hatay’ın Arap kültürünü mizahi yorumlarla sahneye koyan ve anadilin önemine dikkat çekerken izleyenleri hem güldüren, hem de düşündüren Minnına Vine ikilisinin merakla beklenilen ilk filmi Yaşihhara Misrür Hassün 30 Ocak 2016 Cumartesi ve 31 Ocak 2016 Pazar günü olmak üzere Karaağaç Mahallesi’nde Özel İkem Koleji Salonu ile Arsuz merkezde de Akçalı Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi Salonu’nda 13.00 – 15.00 – 17.30 ve 19.30 saatlerinde, iki gün dört ayrı seans olmak üzere iki mahallede eş zamanlı olarak gösterime girecek. Filmin Arsuz’daki iki galası ise Belediye Başkanı Nazım Culha ile filmin oyuncuları Tolga Antakya ve Meriç Gültekin’in katılımıyla 30 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te İkem Koleji’nde, aynı gün saat: 15.00’te de Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi’nde gerçekleşecek.
“Herkesi filme bekliyoruz”
Tolga Antakya’nın senaryosunu yazdığı, Tolga Eskiocak’ın yönetmenliğini yaptığı Yaşıhhare Mısrür Hessün filminin mutlaka izlenilmesi gerektiğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Son zamanlarda özellikle küçükten büyüğe herkes tarafından büyük beğeni toplayan ve yayınlanan her vine ile neşeli ve bir o kadar komik kahramanlar haline gelen Tolga Antakya ve Meriç Gültekin’i kültürlerini ve anadil öğrenmenin önemine dikkat çeken komedi filmlerinden dolayı tebrik ederim. Yüreklerini ortaya koyarak çektikleri filmi halkımızla buluşturmaktan da ayrıca büyük keyif duyacağız. Tamamı Arapça olarak çekilen filmi, Arapça bilmeyenler Türkçe ve İngilizce alt yazıyla takip edebilecekler. İlçemizde 30 – 31 Ocak tarihleri arasında dört seans olarak izlenebilecek olan ilk sinema gösterimine tüm halkımızın katılımlarını bekliyoruz” dedi.

IMG_8437 MINNINA VİNE

Önceki İçerikİskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği’nden Başkan Savaş’a Teşekkür Ziyareti
Sonraki İçerikChp İskenderun İlçe Örgütü’nden Başkan Savaş’a Nezaket Ziyareti