Hasiad’ın Yeni Yönetim Kurulu Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Hatay Sanayici ve İş Adamları Derneği(HASİAD)Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a HATMEK’teki çalışma ofisinde bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen ziyarete, HASİAD Başkanı Tahsin Kabaali, HASİAD Başkan Vekili Ali Bilir, HASİAD Başkan Yardımcılarından Murat Hayzaran, Nasır Mirioğlu ve M. Kemal Arslanoğlu, HASİAD Genel Sekreteri Mehmet Güçlü, Sayman Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Yıldız, Sami Arıca ve Yusuf Akemoğlu, Denetim Kurulu Üyelerinden ise Mehmet Güney ve Metin Urhan katılım gösterdi.
ZİYARETTE, ŞEHRİN YENİDEN YAPILANDIRILMASI İÇİN OLUŞABİLECEK İMAR PROJELERİ KONUŞULDU
HASİAD’ın 16 Ocak 2016 Cumartesi günü yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin Başkan Savaş’a gerçekleştirdiği ziyarette, belediye çalışmaları ve projelerine katkı sunabilecek koordinasyon projesinin kurulması ve şehrin yeniden yapılanması için modern imar uygulamalarının önünün açılması gibi konular ön plana çıktı.
HASİAD, BAŞKAN SAVAŞ’IN HATAY’I MODERN MARKA BİR ŞEHİR YAPMA YOLUNDAKİ AZİMLİ ÇALIŞMALARINA DESTEK VERECEK
HBB’nin il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalara verilecek katkıların önemine dikkat çekilen ziyarette, HASİAD olarak Başkan Savaş’ın Hatay’ı modern marka bir şehir yapma yolundaki azimli çalışmalarına destek verileceği kaydedildi.

hadsiad (2) hadsiad (1)