Esin Oktay Adana Aski’ye Transfer Oldu

İskenderun Amatör Basketbol Liginde mücadele eden Güney Akademi Spor Kulübü’nün Milli Oyuncusu Esin Oktay, 2015-16 sezonu sonuna kadar kiralık olarak Bayanlar Süper Ligi takımlarından Adana ASKİ’ye transfer oldu.

2 Şubat’ta Samsun’da düzenlenecek olan Bayanlar U-15 Milli Takım kampına da katılacak olan Oktay, Mayıs ayında düzenlenecek olan Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda Adana ASKİ formasıyla mücadele edecek.

Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe, Adana Botaşspor gibi takımların da transfer listesine giren Esin Oktay, eğitimi nedeniyle tercihini kulübünden yana kullanmıştı. Başarılı oyuncu, bu sezon Adana ASKİ’nin Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası’na direkt katılacak olması ve Milli Takım bazındaki hedefleri nedeniyle böyle bir tercihte bulunduğunu belirtti.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Güney Akademi Spor Kulübü baş antrenörü Nebil Özdemir, “Oyuncumuz kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Esin’in Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olması kendisi için büyük bir tecrübe olacak. Milli Takımdaki hedeflerine de yardımcı olacak elbette. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

esin oktay (2) esin oktay (3) esin oktay (1)

Önceki İçerikHasiad’ın Yeni Yönetim Kurulu Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti
Sonraki İçerikArsuz’u fotoğrafla anlatın, ödülü kazanın