Başkan Savaş’tan Hataysporlu Oyunculara Moral Dopingi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 23 Ocak Cumartesi günü Hataysporlu futbolcular ile bir araya geldi.

Hatayspor’un deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı öncesinde Hatayspor Tesisleri’nde futbolcular ile bir araya gelen Başkan Savaş, maç öncesi yaptığı bu görüşme ile futbolcuların sahada ellerinden gelen tüm çabayı sarf etmesini isteyerek destek sözü verdi.

BAŞKAN SAVAŞ: BENİM OLDUĞUM YERDE BAŞARISIZLIK OLMAZ, MÜCADELENİZİN SONUNDA BAŞARI DA GELECEKTİR

Başkan Savaş, “Hatayspor çok zor günlerden geçiyor. Bu takım her zaman zirveyi hedeflemiştir. Kadın Basketbol Takımımız birinci ligde, Erkek Voleybol Takımımız ikinci ligde başarı ile mücadele ediyor. Şimdi hedeflerimizden biraz uzağız ama Allah’ın izni ve bizim desteklerimizle bu kötü günleri atlatacağız. Benim olduğum yerde başarısızlık olmaz. Siz yeter ki terinizin son damlasına kadar mücadele edin. Mücadelenizin sonunda başarı da gelecektir” ifadelerini kullandı.

MORAL DEPOLAYAN FUTBOLCULAR DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNEREK KÖTÜ GİDİŞATI SONLANDIRMAK İSTİYOR

Başkan Savaş’tan destek sözü alan Hataysporlu oyuncular, hedeflerinin deplasmanda oynanacak Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle dönerek kötü gidişata dur demek olduğunu kaydettiler.

image image_3 image_4