İskenderun’daki Dev Projede Mutlu Sona Yaklaşılıyor

Şehir nüfusunun büyümesi ve araç sayısının trafik akışını sıkıntıya sokacak denli artmasıyla birlikte ihtiyaçlara yeterli cevap vermeyen ulaşım noktalarında kalıcı çözümler sunmak için projeler üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB), bugüne kadarki en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesi’nde sona adım adım yaklaşılıyor.

TRAFİĞE RAHAT BİR NEFES ALDIRACAK KÖPRÜDE BETON DÖKÜMÜ YAPILDI, ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Hatay’ın önemli bir geçiş noktası olan söz konusu bölgede, ulaşım güvenliğinin tehlikeye düşmesi sebebiyle yeni bir projeyi ivedilikle uygulayan HBB, Adliye – Arsuz Katlı Kavşak projesine, yüklenici firma tarafından beton dökümü gerçekleştirildi ve asfalt çalışmaları başlatıldı.
Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin kesiştiği, kuzey-güney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve bölgedeki trafik akışını düzenleyecek Adliye- Arsuz Katlı Kavşak Projesiyle, trafik problemleri minimize edilerek yol güvenliği arttırılacak ve böylece olası kazaların da önüne geçilebilecek.

DEV VİZYON PROJESİ ŞUBAT’TA TAMAMLANACAK

Aynı zamanda İskenderun’un en problemli bölgesi olarak da gösterilen bölgede HBB’nin dev projesinin tamamlanmasıyla, yaya ile araç trafik güvenliği arttırılmış ve araç sirkülasyonu rahatlatılmış olacak.

HBB Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada asfalt çalışmalarına da başlanılan Katlı Kavşak Projesi’nin Şubat ayında biteceği belirtildi.

ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (1) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (2) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (3) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (4) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (5) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (6) ADLİYE SARAYI -ARSUZ KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİ (7) adliye

Önceki İçerikBaşarılı voleybolcular,Başkan Nazım Culha ile şampiyonluk heyecanını paylaştı
Sonraki İçerikKanada Büyükelçisinden Vali Topaca’ya Ziyaret