Hatay Genelinde Temizlik, Bakım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı çevre duyarlılığıyla gerçekleştirdiği titiz çalışmalar kapsamında Hatay’ı temiz ve düzenli bir görünüme kavuşturmak ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla sorumluluğundaki tüm alanlarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA ŞEHİTLİKLERE BÜYÜK ÖZEN GÖSTERİLİYOR
HBB Ekipleri, kentin her noktasında yürüttüğü temizlik çalışmalarında vatanı müdafaa uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin mezarları ile özel olarak ilgileniyor. Ekipler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın büyük hassasiyet gösterdiği Hatay’ın tüm ilçelerindeki şehit mezarlıklarında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çeşitli nedenlerle yıpranan ve zarar gören şehit mezarlarında ağaç budama, temizlik ve mezar bakımlarının yapıldığı özel çalışmada 60 işçi görev aldı.
HBB’NİN AMACI; TEMİZ, DÜZENLİ VE ÖZENİLEN BİR KENT OLUŞTURMAK
Konuyla ilgili olarak HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, hem sivil mezarlıklarda hem de şehitliklerde yaz- kış ayrımı gözetmeksizin temizlik çalışmalarının periyodik olarak gerçekleştirildiği bildirildi. Daire Başkanlığı, temiz, düzenli ve özenilen bir kent oluşturmak amacıyla 15 ilçede temizlik çalışmalarının itinayla sürdürüleceği bilgisini paylaştı.

temizlik (3) temizlik (4) temizlik (1) temizlik (2)