Başarılı voleybolcular,Başkan Nazım Culha ile şampiyonluk heyecanını paylaştı

Yıldız Erkekler’de Voleybol Hatay İl Şampiyonu olan Arsuz Çetillik Ortaokulu öğrencileri, bölge müsabakalarına gitmeden önce Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.
11-14 Şubat tarihleri arasında Mersin’in Anamur ilçesinde düzenlenecek olan bölge müsabakalarında hem Hatay’ı hem de Arsuz’u temsil edecek olan şampiyon sporculara, gerçekleştirdikleri ziyarette okul müdürü Ali Aytekin, Çetillik eski muhtarı Yılmaz Avlar ve öğretmenleri eşlik etti.
Hem kabulden, hem de voleybol takımına verdiği desteklerden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür eden Arsuz Çetillik Ortaokulu Müdürü Ali Aytekin, katıldıkları bir çok şampiyonada kapalı spor salonu olmayan tek ilçe takımı olduklarını belirterek, ilçedeki kapalı spor salonu eksikliğine dikkat çekti. Arsuz’da çok güçlü bir sporcu potansiyeli olduğuna da vurgu yapan Aytekin, hedeflerinin Arsuz’a Türkiye Şampiyonluğu kupasını getirmek olduğunu dile getirdi.
İlçe genelinde başarılarıyla göz dolduran sporcularla gurur duyduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle biri Karaağaç Mahallesi’nde, diğeri Arsuz merkezde yapılacak olan 2 spor kompleksi ile gençlerin tesis sorununu çözeceklerini dile getirdi.
Başarıya odaklanmış sporculardan Bölge Şampiyonasından da birincilik sözü alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, il birincisi olan şampiyon voleybolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

arsuz (1) arsuz (2) arsuz (3)