Eski Çarıklar Tiyatro Oyunu İzleyenlerden Tam Not Aldı

Dörtyol Belediyesi tarafından Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu “Eski Çarıklar” oyunu izleyenlerden tam not aldı.
Dörtyol Halk Eğitim Merkezinde saat 19:00 da başlayan gösteriye Dörtyollular büyük ilgi gösterdi ve salon hınca hınç doldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibi Dörtyollulara unutulmaz anlar yaşattı. Oyunun en can alıcı noktası olan “Kara Hasan Paşa’nın selamı var!” sözü seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Oyunun sonunda konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, “Dörtyolumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından oynanan ‘Eski Çarıklar’ gösterimine göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Ben bu oyunu izlerken çok duygulandım ve çok beğendim. Eminim ki salonda bulunan tüm hemşerilerimizde benimle aynı fikirdedir. Bize bu duygu yoğunluğunu yaşatan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’a ve tiyatro ekibimize bir kez daha teşekkür ediyorum. ” dedi.
Gecenin sonunda Başkan Toksoy tarafından, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibine plaket ve çiçek takdim edildi.

eski çarıklar oyunu (5) eski çarıklar oyunu (1) eski çarıklar oyunu (2) eski çarıklar oyunu (3) eski çarıklar oyunu (4)