Başkan Seyfi Dingil hasta ve taziye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hasta ve taziye ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Belediye çalışmaları ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşların arasında, onların dilek, talep ve önerilerini dinleyerek geçiriyor.

Vatandaşların acılı günlerinde de yanlarında olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hafta sonu mesaisini acılı ailelerin yanında geçirdi. Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Vedat Tosun’un da kendisine eşlik ettiği ziyaretler kapsamında şehrimizde bulunan acılı ailelere taziyeti yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada vefat edenlerin yakınları ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. İyi günlerde olduğu gibi kötü günlerde de halkımızın yanında olmayı çok önemsiyorum diyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu ziyaretlerimizle ailelerimize sabır ve metanet diliyorum.

Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyorum dedi. Daha sonra hasta ziyaretlerini gerçekleştirerek hasta ve yakınlarına acil şifalar dileyen Başkan Seyfi Dingil, bu ziyaretlerini her daim sürdüreceğini sözlerine ekledi.

e2 e4 e6