CHP’de güçbirliği rüzgarı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, devir teslim törenin ardından göreve yeni başlayan CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Arsuz İlçe Başkanız Faik Çekin, CHP Antakya İlçe Başkanı Dr. Ramiz Parlar, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, CHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz’ün de hazır bulunduğu ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, ziyarete CHP il kongresinin demokratik koşullarda gerçekleşmiş olmasından duyulan memnuniyet damga vurdu.
Kongrede aynı zamanda çarşaf liste ile yapılan seçimde delegasyondan en yüksek oyları alarak CHP Kurultay Delegeliği’ne de seçilen Hatay’ın CHP’li üç belediye başkanı Nazım Culha, İbrahim Yaman ve Mithat Nehir, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve yönetimine başarılar dilerken, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yolunda ilerlemesinin önemine dikkat çekti.
“Gücümüzü hareket geçireceğiz”
Gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı konuklarına teşekkür eden CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 oklu al bayrağını zirveye taşımak için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Devraldığı bayrağı daha da yukarıya taşımak için tüm gücüyle çalışacağının altını çizen Güzelmansur, “Milletvekillerimizle, siz değerli belediye başkanlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve partililerimizle birlikte el ele, omuz omuza vererek CHP’yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşıma kararlılığındayız. Hatay’da Büyükşehir’le beraber 4 olan belediye sayımızı 8’e, 4 olan milletvekili sayımızı da 6’ya çıkarma hedefindeyiz. Hatay’da Cumhuriyet Halk Partisi bu güç ve potansiyele sahiptir. Yeter ki; bu güç ve potansiyeli harekete geçirelim. Yeter ki; birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Yeter ki; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlaşma yolundan şaşmayalım” dedi.

chp (1) chp (2) chp (3)