Başkan Savaş: Hatay’a Artı Değer Kazandıracak Projelerle Geleceğe Yürüyoruz

Başkan Savaş İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu ile bir araya gelerek, Hatay esnafının önemli bir bölümünü içine alan yiyecek sektörünün yaşadığı sıkıntıları dinledi.
ŞAHİNOĞLU: BAŞKAN SAVAŞ’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDEREK İZLİYORUZ
Başkanlığını üstlendiği odanın 1965 yılında kurulduğunu ve şu anda 650 aktif üyesinin bulunduğunu belirten Şahinoğlu, bu anlamda köklü bir oda olduklarını ve aktif üye sayısıyla yiyecek sektörüne mensup esnafı temsil ettiklerini ifade etti.
Başkan Savaş’ın il genelindeki çalışmalarını takdir ederek takip ettiklerini kaydeden Şahinoğlu, özellikle Adliye- Arsuz Çok Katlı Kavşak Projesi’nin bitmesiyle İskenderun’un çehresinin pozitif anlamda büyük bir değişim yaşayacağını söyledi.
BAŞKAN SAVAŞ: HATAY’A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK PROJELERLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ
Katlı kavşak projesinde sona yaklaştıklarının altını çizen Başkan Savaş, gelinen süreçte ihtiyaca yeterli cevap veremeyen kritik bir noktada hayata geçirilen bu proje ile Hatay’a artı değer kazandırıldığını kaydetti. Başkan Savaş ayrıca, havaların düzelmesi ile Pac Meydanı Kavşağı’nda da düzenlemeler yapılacağını ve ilçe genelinde sıkıntılara davetiye çıkaran kavşaklar için çalışmalar planladıklarının müjdesini verdi.

023