İskenderun Belediyesi, 2016’nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

İskenderun Belediyesi, 2016’nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan Ocak Ayı Meclisi’nde gündem maddeleri görüşüldü. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve şehrimize güzellikler katmasını dilediğini belirterek, “her yerde barış olsun istiyoruz.

Ortadoğu’da oynanan oyunları net görüyoruz.İnşallah yeni yılda daha huzurlu ve barış dolu bir dünya olur ” diye konuştu.Önergelerin görüşülmesinin ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü. Maddelerden 1,,3,5,6,7 8 maddeler oy birliği ile mecliste kabul görürken, 2 ve 9 maddeler ise oy çokluğu ile meclisten geçti. Mecliste gündemin 4.maddesinde yer alan denetleme kurulu için gizli oy yöntemiyle seçim yapıldı. Musa Sarraçoğlu, Mehmet Başlak, Reşat Bayazıt, Fatma Korçak, İbrahim Yavuz oylama sonucu denetim komisyonu üyeleri oldu.

Belediye Meclisinin 2016 Yılı içerisinde izin yapıp yapmayacağının, izin yapılacak ise izin yapacağı ayın belirlenmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifinin görüşülmesinde tüm grupların ortak kararı ile 2016 yılında izin yapılmaması kararlaştırıldı.

DSC_0016