İskenderun Belediye Spor Zirveden Kopmuyor

Hatay Süper Amatör liginde mücadele eden İskenderun Belediye Gençlik Spor zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.12 takımın yer aldığı süper amatör liginde ilk üç sırayı alan takımlar play-off maçlarında karşı karşıya gelerek Hatay Şampiyonluğu için yarışacaklar.

Ligin 14.haftasında 30 puanla zirveden kopmayan İskenderun Belediye Gençlik Spor bu hafta deplasmanda Gözcüler Spor ile karşılaşacak. Perşembe günü oynanacak maç öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Spor takımı maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Kurt, haftayı galibiyetle kazanacaklarını ifade ederek şampiyonluk hedeflerinden vazgeçmek istemediklerini söyledi. Çok koşan ve genç bir takım olduklarına vurgu yapan İskenderun Belediye Gençlik Spor Teknik Direktörü Mehmet Kurt;”bu yıl çok genç bir kadro oluşturduk.

Yetenekli futbolculardan oluşan takımımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bizim için şampiyonluklardan daha önemli olan genç futbolcuları kazanmak. Kulüp olarak da böyle düşünülüyor. O yüzden emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda futbol dünyasına yeni isimler katacağız. Çabamız bu yönde”şeklinde konuştu.

süper amatör