‘İskenderun İçin Projem var’ büyük ilgi görüyor

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen “İskenderun İçin Projem var” büyük ilgi görüyor. www.iskenderun.bel.tr sitesi; İskenderun’a gönül vermiş, yenilikçi, üretken ve hizmet odaklı bütün vatandaşların fikirlerini özgürce sunmasına fikir veya projelerini paylaşmasına imkân sağlıyor.

Yeni hizmet ve proje çalışmalarına halkın katılımının sağlanmasını amaçlayan “İskenderun İçin Projem Var” ilgili brimler tarafından anında değerlendirilmeye alınıyor. Şeffaf ve çağdaş belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşlarımızın İskenderun için güzelleştirme ve gelişimini ilerletme konusunda fikir ve projeleri ile katkıda bulunmalarını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz dedi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her projeye, her düşünceye, her öneriye ve her farklı fikre kapılarının açık olduğunu belirterek ” projeleriniz; ister var olan bir hizmeti geliştirmek, daha pratik bir hale getirmek veya daha ucuza mal etmek olsun, ister fark edilememiş günlük sorunlara çözümler olsun isterse de yepyeni bir fikir olsun.

Gönderilen tüm projeler, ilgili müdürlük tarafından değerlendirmeye alınmaktadır. Bu çalışmamız ile sosyal ve kültürel etkinliklerden spora, teknolojik ya da mimari gelişmelerden sanatsal faaliyetlere kadar günlük hayatta karşımıza çıkan her türlü konuda hayatımızı kolaylaştıracak, şehrimize maddi veya manevi faydalar sağlayacak, kısacası şehrimizin yararına olacak her türlü görüş, fikir ve projelerinizi önemsiyoruz. Bu sayede belediyemize yol ve yön göstermiş vatandaşlar olarak katılımcı hizmet anlayışına katkı sağlayacağınızı da önemle vurgulamak isterim”şeklinde konuştu.

projemvar