Şehit Ailelerine ve Gazi Yakınlarına Yılbaşı Etkinliği Düzenlendi

İskenderun’da özel bir otelde gerçekleşen yeni yılı karşılama etkinliğine Başkan Savaş’ın yanı sıra eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hakan Kokusever, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ve HBB’ye bağlı birimlerin yöneticileri katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ: 2016 YILI, İNŞALLAH TERÖRÜN BİTTİĞİ VE ŞEHİT HABERLERİ ALMADIĞIMIZ YILLARIN BAŞLANGICI OLUR

Yaklaşık 250 şehit yakını, gazi ve aile bireylerinin katıldığı etkinlikte konuklar ile tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Savaş; “Sizin evlatlarınız, eşleriniz, kardeşleriniz için ne söylesem az kalacak, yetmeyecek. Sizler, onların bize bıraktığı kutsal birer emanetsiniz. Sizin varlığınız bizim başımızın tacıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her şeyi beraber yapacağız. Bizi kırmayarak buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. 2016 yılı, inşallah terörün sona erdiği, şehit ve gazi haberleriyle sarsılmadığımız yılların başlangıcı olur. Umarım yeni yıl hepimize hayırlı olur” diyerek şehit ve gazi yakınlarının yeni yıllarını kutladı.

DEMİRCİ: BAŞKAN SAVAŞ BÖYLESİNE ANLAMLI BİR ETKİNLİKTEN SÖZ EDİNCE SEVE SEVE KABUL ETTİM

Şehitlerimizin yakınları ile gazilerimiz ve ailelerine moral desteğinde bulunmak üzere geceye davet edilen ve böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmaktan onur duyacağını bildiren ünlü komedyen Atalay Demirci, bu tür anlamlı etkinliklerin minnet borcumuzun bulunduğu şehitlerimizin bizlere emanet aileleri ile gazi ve ailelerine destek olmak açısından önem taşıdığını söyledi. Demirci, “Kimse bilmez ama Kıymetli Başkanımız Lütfü Savaş ile çok öncesine dayanan bir tanışıklığımız var. Kendisi bana böyle bir etkinlikten bahsedince seve seve kabul ettim. Bence Hatay halkı böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı, çünkü sanmıyorum ki yılbaşı akşamında başka bir yerde böyle değerli bir organizasyon yapılsın. Ben de terörsüz, barış dolu yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİ İLE GAZİ VE YAKINLARI YENİ YILI KARŞILAMA ETKİNLİĞİNDE HATIRLANMANIN GURURUNU YAŞADI

Gerçekleştirilen etkinliğin sonunda HBB tarafından özel olarak hazırlanan hediyeler, şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz ve yakınlarına takdim edilirken, Başkan Savaş tarafından hatırlanmanın sevincini yaşayan ailelerin gururlu duruşu görülmeye değer sahnelerin yaşanmasına vesile oldu.

etkinlik (1) etkinlik (2) etkinlik (3) etkinlik (4)