Bayan Basketbol Takımı 2015 Yılını Galibiyetle Kapattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde(KBSL) 2015 yılının son randevusu olan 12. Hafta mücadelesinde Edirne Spor’u konuk etti.
Galibiyete dönük pozitif oyunuyla istikrarlı sonuçlar alan Ekin Baş’ın öğrencileri, Edirne Spor takımını 78-66’lık net bir skorla devirerek Hataylılara bu anlamlı galibiyeti hediye etti.
Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya gelerek tribündeki yerini alan HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve çok sayıda Hataylı, seyir zevki yüksek geçen müsabakada meleklerimize tam destek verdi.
EKİBİMİZ, EDİRNE SPOR’U FARK AÇTIĞI SETLERLE RAHAT DEVİRDİ: 78- 66
Maçın başından itibaren üstünlüğü ele alan Meleklerimiz, maçın ilk çeyreğini 20-14’lük skorla noktaladı. İkinci sette farkı açan ekibimiz üçüncü sete 37-28’lik skorla girmeyi başardı. Üçüncü çeyrekte farkı daha da arttırarak 66-46’lık skorla tribündeki taraftarını coşturan Meleklerimiz, maçı 78-66’lık net bir skorla noktalamayı bilerek liderlik iddiasını sürdürdü.
COURTNEY PARİS, ANNA VAJDA VE KATSİARYNA SNYTSİNA’NIN SAYILARI FARKI GETİRDİ
Meleklerimizde Courtney Paris, 23 sayı- 19 ribaundluk performansıyla double double rakamlarına ulaşırken, Anna Vajda 15 sayı- 11 ribaund- 3 asist, Katsiaryna Snytsina 18 sayı- 2 ribaund- 2 asist ve Bahar Öztürk de 12 sayı- 4 ribaund- 5 asistle galibiyette pay sahibi oldu.
Bu sezonki sekizinci yenilgisini temsilcimizden alan Edirne Spor’da ise Stefanie Dolson 20 sayı- 9 ribaund ile oynarken, Begüm Dalgalar 14 sayı- 5 ribaund- 4 asist ve Nevena Jovanovic de 12 sayı- 5 ribaundla mücadeleyi noktaladı.
Temsilcimiz ligin 12. Haftasında aldığı bu galibiyetle KBSL’de averaj ile ligin zirvesinde yer aldı.

DSC_0029 DSC_0034 DSC_0115

Önceki İçerikTEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN EKO-TİM İŞ BAŞINDA
Sonraki İçerikPayas Yeni İmar Yoluna Kavuşuyor