Hatay Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz için yılbaşı etkinliği gerçekleşti

Başkan Savaş’ın talimatları doğrultusunda HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 29 Aralık Çarşamba günü Hatay Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz için yılbaşı etkinliği gerçekleştirdi.
Gerçekleşen anlamlı yılbaşı etkinliğiyle yaşlılarımızla gönül köprüsü kuran Başkan Savaş’a eşi Doç. Dr. Nazan Savaş’ın yanı sıra HBB ile Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) personelleri ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz katılım gösterdi.
HBB, YENİ YILI HUZUREVİ’NDE KARŞILAYACAK BÜYÜKLERİMİZE UNUTAMAYACAKLARI BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Başkan Savaş ve eşi Nazan Hanım’ın gerçekleşen anlamlı etkinlik kapsamında huzurevinin en yaşlı sakiniyle birlikte yılbaşı pastası kesmesi renkli görüntülere sahne olurken, bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasına büyük katkılar sunan HATMEK personelleri, huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenerek yeni yılın sağlık problemlerinden uzak huzurlu bir yıl olması temennisinde bulundular.
Etkinliğe şarkılarıyla renk katan Hamza Özer ve Yelda Kanmaz söylediği şarkılarla huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşatırken, coşkuya kapılan yaşlılarımız kimi şarkılarla doyasıya eğlendi, kimi şarkılarla da geçmişi yad ederek hüzünlendi.
“HUZUREVİ ÇALIŞANLARIMIZA YAŞLILARIMIZA GÖSTERDİKLERİ ŞEFKATTEN DOLAYI TEŞEKKÜR BORÇLUYUZ”
Başkan Savaş huzurevi çalışanlarının yaşlılarımıza kendi anne babaları gibi baktığını ifade ederek çalışanlara bu anlamda bir teşekkürü borç bildiklerinin altını çizerek, “Huzurevi sakinlerini mutlu görmek beni de mutlu ediyor. Geleceğimize güvenle bakabilmemiz için her biri tecrübe abidesi olan yaşlılarımıza huzurlu bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.
ALDATMAZ, BAŞKAN SAVAŞ’IN DUYARLI TUTUMUNA TEŞEKKÜR ETTİ
Anlamlı etkinlikte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ise, “Sosyal Sorumluluk projelerinde her zaman yanımızda olarak desteğini esirgemeyen, hiçbir talebimizi reddetmeyen ve bu gecenin hazırlanmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB bünyesinde faaliyet gösteren HATMEK personeli ile kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum. Huzurevi demek huzur bulunan yer demek. Bunu tüm çalışanlarımızla birlikte başarabiliyorsak ne mutlu bize. Hem çocuklarımızın yaşlılarımızın barındığı kuruluşlarımızda en çok ilgi, sevgi ve saygıya ihtiyaç duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında Aldatmaz bu güzel ve anlamlı etkinliğin gerçekleştirilmesine sağladığı katkılar ve bu anlamda büyüklerimizle kurduğu gönül köprüsünden dolayı Başkan Savaş’a çiçek takdiminde bulundu.
HATMEK PERSONELİ VE KURSİYERLERİ HÜNERLERİNİ HUZUREVİNDE SERGİLEDİ
Etkinlikte ayrıca huzurevi sakinleri ve katılımcılara, HATMEK eğitmenleri ve kursiyerlerinin yaptığı yemekler ile yılbaşı için süslenen yaş pastalar ve poğaçalar ikram edildi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-7JPG HBB-BASIN-YAYIN-8JPG HBB-BASIN-YAYIN-9JPG HBB-BASIN-YAYIN-10JPG