Antakya Rengarenk

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) “Yılbaşı Etkinlikleri” kapsamında 2016’yı rengarenk ışıklandırmalarla karşılamaya hazırlanıyor.

Çalışmalarını kent merkezi etrafında yaya ve araç trafiğinin en yoğun olduğu noktalarda yürüten HBB ekipleri, yaptıkları ışıklandırma çalışmalarıyla vatandaşların 2015’i uğurlayarak 2016’yı görkemli bir şekilde karşılaması için büyük bir gayret sarf etti.

VATANDAŞLAR, MEDENİYETLER ŞEHRİ HATAY’IN IŞILDAYAN HALİNİ ÇOK BEĞENDİ

Yılbaşına özgü, ışıklı tak ve ışıklı garlandların yerleştirildiği sokaklar adeta bir gelin gibi süslenirken, havanın kararmasıyla ışıltılı bir şehir haline gelen Medeniyetler Şehri Hatay’ın görkemli yeni yıla hazırlanmış bu hali görenleri adeta büyülüyor.

“Yeni Yılınız Kutlu Olsun” yazılı güzel temenniler içeren ışıklandırmalarla bezenen sokaklar vatandaşların ilgi odağı olurken, yıldız ve melek figürleri ile dikkat çeken ışıklı süslemeler caddelerde yürüyenlerin akınına uğradı. Işıklandırmaları inceleyen vatandaşlar, yapılan çalışmalara hayran kaldıklarını dile getirerek çalışmaların gerçekleşmesine vesile olan Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.

HBB-BASIN-YAYIN-5JPG HBB-BASIN-YAYIN-6JPG HBB-BASIN-YAYIN-8JPG

Önceki İçerikEsnaf ve Sanatkarlar Derneği,Yüzde 300 Zamlı Sigorta Esnafın Kanayan Yarası
Sonraki İçerikMinikler Şehir Tiyatrosuyla Moral Buldu