Seyyahatname Yılın Son Gösterisini Yaptı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız olarak sürdüren HBB Şehir Tiyatrosu, 26 Aralık 2015 Cumartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde sahnelenen Seyyahatname adlı oyunun sezon finalini yaparak tiyatroseverlerle buluştu.

YILIN SON PERDESİNİ AÇAN SEYYAHATNAME, TİYATROSEVERLERİ BÜYÜLEDİ

Sanatçıların başarılı performanslarıyla harikalar yaratan oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterirken, öyküsü Aziz Nesin’e ait olan, uyarlamasını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatroları Sanatçısı Atilla Yaprak’ın yaptığı ve yardımcı yönetmenliğini Sanatçı Ali Gezgin’in üstlendiği oyun, Hataylıları 4. Kez ağırlamanın gururunu yaşadı.

HBB ŞEHİR TİYATROSU SANATÇILARI, 2016’DA DA İDDİALI OYUNLARLA SAHNEDE OLACAK

Sahnelenen oyun sonrasında HBB Şehir Tiyatrosu oyuncuları yıl boyunca sergiledikleri başarılı ve bir o kadar da özverili performanslarından ötürü dakikalarca ayakta alkışlanırken, HBB Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 2016 sezonuna çok beğenilen Seyyahatname’nin yanı sıra tiyatroseverleri mest edecek yepyeni oyunlarla izleyici karşısına çıkmayı hedeflediklerini kaydettiler.

SANATÇILARDAN, GELİNEN SÜREÇTE YAKALANAN BAŞARININ MİMARI OLAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

2015 sezonunu başarıyla tamamlayan HBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları, gelinen süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyerek kültür ve sanat faaliyetlerinin icra edilmesine büyük destekleriyle vesile olan Başkan Savaş’a teşekkür ettiler.

TİYATRO (2) TİYATRO (3) TİYATRO (1)