Huzur Dolu Yürekler Bir Tebessüm Bin Mutluluk

Biz, Bir Tebessüm Bin Mutluluk Ekibi olarak şuana kadar binlerce hasta çocuğun yüzlerini güldürmeyi başardık ve faaliyetlerimiz hastane ziyaretleri ile sınırlı değil huzurevi ziyaretleri de yapıyoruz. Çünkü biz gençler olarak her şeyden önce gönül kazanmayı hedefliyoruz. Bu senemizi bitirmeden önce hayırlı bir ziyaret yapıp yaşlılarımızın dualarını alalım istedik.

Huzurevinde nice gönlü buruk teyzelerimiz ve amcalarımız var. Bazen orada hayat var mı acaba diyor insan kapıdan adımını atar atmaz içerideki sessizliği hissediyorsun işte bu sırada biz dâhil oluyoruz ve yaşlılarımıza karanfiller lokumlar dağıtarak bunlardan da önemlisi onların yalnız olmadıklarını hissettirip, sevgilerimizi dağıtarak onları da çok şükür mutlu etmeyi başarabiliyoruz. Bizler bu faaliyetlerimizde hiçbir kurum ve kuruluşlardan bir ücret almayıp tamamıyla gönüllülük esasıyla gerçekleştiriyoruz.

Bu faaliyetimizin gerçekleşmesinde Hatay Huzurevi yönetimine ve müdürüne bize gerekli izinleri sağladıkları için ve yaşlılarımız için takdire şayan güzel hizmetleri için can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Oradaki yaşlılarımıza sorduğumuzda buradan memnun musunuz diye “Evet, burada çok iyi bakıyorlar” demeleri bizleri derinden mutlu etmiştir. Yüreği güzel halkımızın bilinçli ve gönlü güzel gençleriyle yaptığımız bu faaliyetlerde katkı sağlayan ve bizim gönüllülük esasıyla yaptığımız faaliyetleri duyuran herkese çok teşekkür ediyoruz. Faaliyetlerimizi takip etmek isteyenler www.bitebimuv.com web adresimizden takip edebilirler.

27 Aralık 2015 Huzurevi Ziyaretimiz 1 27 Aralık 2015 Huzurevi Ziyaretimiz 3 27 Aralık 2015 Huzurevi Ziyaretimiz 5 27 Aralık 2015 Huzurevi Ziyaretimiz 6 27 Aralık 2015 Huzurevi Ziyaretimiz