becerikli Kanguru Çocukları Eğlendirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, kültür ve sanat etkinliklerini il genelinde sahnelediği tiyatro oyunlarıyla özellikle çocuklarla buluşturarak sosyal belediyeciliğin bir gereği olan toplumsal sorumluluk alma özelliğini ortaya koymayı sürdürüyor.
BAŞKAN SAVAŞ: İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ GEREKLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ
İnsan odaklı belediyecilik hizmetlerini her alanda hissettiren Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda hareket eden HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelediği başarılı gösterilerle yetişkinler ve çocuklara kaliteli vakit geçirme olanağı sunuyor.
BECERİKLİ KANGURU ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

Bu kapsamda HBB Şehir Tiyatrosu, 27 Aralık Pazar günü Hatay Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Becerikli Kanguru” adlı ormanda geçen bir dostluk öyküsünün ve yardımlaşmanın anlatıldığı oyunla, çocukların güzel ve bir o kadar da kaliteli vakit geçirmesine vesile oldu.

Naci Aslan’ın yazdığı ve HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçılarından Ali Gezgin’in yönettiği oyunu izlemeye gelen çocuklar keyifli anlar geçirdi.

HBB ŞEHİR TİYATROSU 2016’YA YENİ OYUNLARLA GİRMEYE HAZIRLANIYOR
HBB Şehir Tiyatrosu yeni sezonda, özellikle çocukları biliçlendirirken eğlendiren ve doğa ile hayvan sevgisi aşılayan oyunlarıyla Hatay’ın her köşesinde perde açmaya devam edecek.

IMG_1972 IMG_1989