Başkan Savaş’a Kupalı ve Madalyalı Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın büyük önem vererek, desteğini hiçbir zaman esirgemediği spor branşları ile ilimiz başarılarla anılmaya devam ediyor.
Bölgesel ve ulusal müsabakalarda aldığı derecelerle adından söz ettirmeyi başaran HBB Spor Atletizm Takımı, 28 Aralık Pazartesi günü elde ettiği kupa ve madalyalarla Başkan Savaş’ı makamında ziyaret etti.
BAŞKAN SAVAŞ: SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ DESTEKLE İLİMİZİN ADI BAŞARILARLA ANILMAYA DEVAM EDECEK
Gerçekleşen ziyarette bugüne dek Başkan Savaş’ın her koşulda destek verdiği Atletizm Takımımızın başarıları istişare edilirken, bugün gelinen noktada elde edilen başarıların, Hatay’a hem bölgesel hem de ulusal müsabakalarda kademe atlattığı ifade edildi.
ANTRENÖR ÖLÇER: BAŞKANIMIZ SAVAŞ SAYESİNDE TAKIMIMIZ HER ANLAMDA ÇOK İYİ BİR KONUMDA
Başkan Savaş’a sunduğu desteklerden ötürü teşekkür eden HBB Spor Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer yaptığı açıklamada, “Şu an Hatay Büyükşehir Belediye Spor Atletizm Takımı her anlamda çok iyi bir konumda. Sporcularımızın her biri kendi branşında Türkiye çapında ve bölgesel yarışmalarda büyük başarılara imza attı” açıklamasında bulundu.
HBB SPOR ATLETİZM TAKIMIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI
Yapılan istişarelerin ardından Başkan Savaş’ın tebrik ettiği Atletizm Takımımızın başarıları ise bu şekilde:
– 21 Ekim Çarşamba Küçük ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe yarışmalarında Yıldız Kızlar kategorisinde Seçil Akpınar 1’inci oldu. Yıldız Erkekler Muhammed Mustafa Helvacı 1’inci, Anıl Özçelik 2’inci oldu. Takımımız her iki kategoride de 1’incilik elde etti.
– Küçük erkekler kategorisinde Burak Dönmez 2’inci Oktay Keser ise 4’üncü oldu. Küçük erkekler kategorisinde takım olarak 2’incilik elde edildi.
– 21 Kasım Mersin’de gerçekleştirilen Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi Yıldız Kızlar kategorisinde takımımız sporcularından Selenay Bati 1’inici, Seçil Akpınar 3. oldu. Kategorinin takım sırlamasında ise 3’üncülük elde edildi.
– 20 Aralık’ta Gaziantep’te gerçekleştirilen Küçükler ve Yıldızlar Kros Ligi Yıldız Kızlar kategorisinde Serenay Bati 2’lik elde etti.
– 26-27 Aralık tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen Atletizm Salon Rekor Deneme Yarışmaları’nda takımımız sporcularından Muhammed Mustafa Helvacı 1500 m koşusunda 1’inci oldu. 153 saniye 63 salise olan rekora 7 saliselik farkla ulaşamayarak yarışmayı 153 saniye 69 saliseyle tamamladı.

7b0a918c-1daf-4cb9-b57f-43e8ab61ecb3 94be4344-e644-42af-acbb-589cb40d7eec b5cc8527-950a-4f36-9649-36a910f062d0