Başkan Savaş’tan Noel Tebriği

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hz.İsa’nın (a.s) doğumunun müjdelendiği ve Hıristiyan Cemaati’nin en kutsal günlerinden biri olan Noel Yortusu münasebetiyle Altınözü Ayayorgi Rum Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılarak Hıristiyan hemşehrilerimizin bayramını tebrik etti.

Gerçekleşen bayramlaşma etkinliğine Başkan Savaş’ın yanı sıra Altınözü Kaymakamı Bahattin Alp Arslankoylu, Altınözü İlçe Garnizon Komutanı Emin Keçebaş, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Emniyet Müdürü Bayram Şenol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ve Altınözü daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ: FARKLILIKLAR ARASINDA BİRLİK, MEDENİYETLER İÇERİSİNDE KARDEŞLİK ŞİARIYLA HAREKET EDİYORUZ

Bugüne dek gerek ortaya koyduğu birleştirici tavrıyla gerekse de farklılıkları zenginlik bilerek sarf ettiği hoşgörü temelindeki söylemleriyle toplumun tüm kesimlerine hitap eden hizmet anlayışından ötürü büyük takdir toplayan Başkan Savaş, tüm dünyada olduğu gibi ilimizde yaşayan Hıristiyan hemşehrilerinin bu kutsal günlerinde yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HIRİSTİYAN VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’IN BÜTÜNLEŞTİRİCİ TUTUMUNA TAM NOT

Hıristiyan vatandaşlar, bugün gelinen noktada ortaya koyduğu siyaset üstü tavırla hemşehrilerini ayrıştırmak isteyen odaklara en net cevabı veren Başkan Savaş’a çalışmalarında başarılar temenni ederken, kendilerini böyle özel bir günde yalnız bırakmadığı için de Başkan Savaş’a şükranlarını sundular.

image image_4 image_5