SEYYAHATNAME, HATAY KÜLTÜR MERKEZİ’NDE PERDE AÇACAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla il sathına yayılan kültür ve sanat etkinlikleri vatandaşların beğenisini ve takdirini toplamayı sürdürüyor.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN SEYYAHATNAME YENİ SEZONDA DA SAHNELENECEK

Sanata ve sanatçıya hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Başkan Savaş’ın Hatay halkına kazandırdığı HBB Şehir Tiyatrosu’nun yeni sezonda sahnelediği ve geçtiğimiz ay üç kez izleyiciyle buluşarak büyük beğeni toplayan “SEYYAHATNAME” adlı oyun tiyatroseverlerle yeniden buluşuyor.

Öyküsü Aziz Nesin’e ait olan oyunun, uyarlamasını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatroları Sanatçısı Atilla Yaprak yaparken, oyunun yardımcı yönetmenliğini Sanatçı Ali Gezgin üstleniyor.

2015-2016 sezonu boyunca Hatay’ın 15 ilçesinde yetişkinlere ve çocuklara yönelik perde açan HBB Şehir Tiyatrosu, 26 Aralık 2015 Cumartesi günü 4. kez Antakyalılarla buluşacak büyük beğenisini kazanmıştı.

SEYYAHATNAME, HATAY KÜLTÜR MERKEZİ’NDE PERDE AÇACAK

“SEYYAHATNAME” adlı 2 perdelik komedi oyunu, ücretsiz olarak 26 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 19.30’da Hatay Kültür Merkezi’nde vatandaşla buluşacak.

OYUNUN DAVETİYELERİ HBB ŞEHİR TİYATROSU’NDAN TEMİN EDİLEBİLİR

HBB Şehir Tiyatroları yetkilileri sahnelenecek oyunun davetiyeli olduğunu belirterek davetiyelerin Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan kolaylıkla temin edilebileceğini ifade ettiler.

0333356 03333