Kaymakam Özyiğit’ten Noel Bayramı Kutlama Mesajı

İlçemizde yüzyıllardır var olan ve milletimizi birlik ve bütünlük içinde tutan köklü hoşgörü, kardeşlik, karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışma duyguları, bugün de ortak yaşama kültürümüzün harcındaki en önemli faziletleri teşkil etmektedir.

Geçmişte olduğu gibi bugün de birçok medeniyetin, inançların, kültürlerin merkezi konumundaki İlçemiz, buradan aldığı birikim ve güçle, barış ve istikrara katkıda bulunmaya devam edecek, farklı kültürler ve inançlar arasında diyalog sağlamaya yönelik çabaları da aktif olarak destekleyecektir.

Bayramlarımız ve bayram tadında kutladığımız özel günlerimiz, bizleri sevgi ile birbirimize yakınlaştırmakta, sevgi ve hoşgörü ortamının artmasına vesile olmaktadır.

İçinde bulunduğumuz bu müstesna günler Hıristiyan vatandaşlarımız için özel bir anlam ifade etmekte ve Noel’i karşılamanın tatlı heyecanını ve kıvancını yaşamaktadırlar.

Hıristiyan vatandaşlarımızın bu heyecanlarını, coşkularını ve mutluluklarını tüm İskenderunlular adına paylaşıyor, Noel’in tüm Hristiyan vatandaşlarımızın yanı sıra toplumun farklı inanç kesimlerine huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Hıristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı en içten dileklerim ve en samimi duygularımla kutluyorum.

Önceki İçerikVali Ercan Topaca Belen’de İncelemelerde Bulundu
Sonraki İçerikBaşkan Savaş Belen Muhtarları ile Bir Araya Geldi