İtfaiye Daire Başkanlığı, teknolojik gelişmeler yakından takip ve modernize çalışmaları sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda gün geçtikçe gücüne güç katmaya devam eden HBB İtfaiye Daire Başkanlığı, teknolojik gelişmeler yakından takip edilerek modernize çalışmalarını sürdürüyor.
Hatay halkına hak ettiği hizmeti sunmak için özverili çalışmalarını teknoloji ile bütünleştiren ve Başkan Savaş’ın daha kaliteli, efektif hizmetler sunulması noktasındaki ilerici tutumu ile şekillenen HBB İtfaiye Birimleri, Almanya’dan emekli bir itfaiyeci tarafından tasarımı yapılan HAİX yangın botu, İstanbul, Ankara ve İzmir itfaiyelerinin kullandığı İnter Spiro Solunum Seti ve ileri teknoloji ürünü olarak nitelenen her türlü darbeye dayanıklı Alman Seiz Marka eldivenler, HBB İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından İskenderun İtfaiye İstasyonu’nda yaşanacak olası faciaların önüne geçmek üzere hizmete sunuldu.
HBB İTFAİYESİ’NE KAZANDIRILAN EKİPMANLAR TÜRKİYE’DE BİR İLK
Hizmete sunulan ekipmanların, Türkiye’de ilk defa HBB İtfaiye Daire Başkanlığı personelleri tarafından kullanılacağı öğrenilirken, en son teknoloji ile üretilen ve birçok belediyede henüz bulunmayan Non-Woven teknolojisi sayesinde söz konusu ekipmanların hem daha hafif hem daha koruyucu özellikler taşıması olası bir yangın felaketinde hiç kimsenin yara almadan kurtarılabilmesi amaçlanıyor.
BAŞKAN SAVAŞ TALİMAT VERDİ, 2015’TE HBB İTFAİYESİ ÇAĞ ATLADI
İçinde bulunduğumuz yıl itibariyle bünyesine kazandırdığı yeni itfaiye araçları ve destek filosuyla gücüne güç katan HBB İtfaiye Daire Başkanlığı, Başkan Savaş’ın bu konuda da gösterdiği “Hatay halkı en iyisine layıktır” yaklaşımıyla en yeni ve son teknoloji ile üretilen ve insan hayatını her şeyin üstünde tutan kurtarma- korunma malzemelerini hemşehrileriyle buluşturdu.
İTFAİYE ERLERİ, BAŞKAN SAVAŞ’A SUNDUĞU BÜYÜK DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
HBB İtfaiyesi bünyesinde çalışan özverili itfaiye erleri, Başkan Savaş’ın desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini ve vatandaşa hizmette bu güvenle hareket etiklerini kaydederken, birimleri teknolojik gelişmelerle donatan öncelikle Başkan Savaş olmak üzere HBB Genel Sekreteri Hasan Maden ve HBB Genel Sekreter Yardımcısı Sait Günal’a teşekkürlerini ilettiler.

itfaiye (4) itfaiye (1) itfaiye (2) itfaiye (3)