Çocuklara Minik Avcı Oyunuyla Hayvan Sevgisi Aşılandı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca yürütülen kültür ve sanat faaliyetleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu bağlamda 15 ilçe genelinde tiyatro gösterileri sahneleyen HBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları, özellikle çocukların eğitimleri dışında arta kalan zamanlarını kaliteli geçirmeleri, geleceğe hazırlanmaları ve hayatlarında başarıyı tetikleyecek sosyal becerilerini keşfedebilmeleri için büyük bir gayret gösteriyor.

HBB ŞEHİR TİYATROSU SANATÇILARI BAŞARILI SAHNE PERFORMANSLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR

HBB Şehir Tiyatrosu, 24 Aralık Perşembe günü bünyesindeki Oyun Salonu’nda, TED Hatay Koleji miniklerini ağırlarken, Naci Aslan’ın yazdığı ve başarılı tiyatro sanatçısı Ali Gezgin’in yönettiği “Minik Avcı” adlı oyunla geleceğimizin teminatı çocuklara hayvanların doğal ortamlarında yaşaması gerçeğini anlatarak eğlenceli vakit geçirme olanağı sundu.

ÇOCUKLARA MİNİK AVCI OYUNUYLA HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Eğlenirken aynı zamanda hayvan sevgisi de aşılayan eğitici ve öğretici oyunu büyük bir keyifle izleyen miniklerin mutluluğu gözlerinden okunurken, tiyatronun büyülü dünyasının kapılarını aralayan sanatçıların sahnedeki başarılı performansı büyük alkış topladı.

TİYATRO SANATÇISI GEZGİN: BAŞKAN SAVAŞ’IN DESTEKLERİ BAŞARIYI BERABERİNDE GETİRİYOR

Sahnelenen oyunun ardından sahne performansları büyük beğeni toplayan sanatçılarla günün anısına fotoğraf çektiren miniklerin mutluluğu geceyi renklendirirken oyunu yöneten Sanatçı Ali Gezgin, “Çocuk oyunlarının benim için önemi ayrıdır. Çocukların mutluluğu her şeye değer. Bizleri onlarla buluşturan Şehir Tiyatromuzun kurucusu Başkan Savaş’a desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları her Perşembe günü saat 10.00 ile 14.00 saatlerinde Oyun Salonu’nda perde açarak eğitici, öğretici ve aynı zamanda eğlenceli oyunlarını miniklerle buluşturmaya devam edecek.

tiyatro (1) tiyatro (2)