Vali Topaca’dan Noel Bayramı Mesajı

Zengin sosyal ve kültürel dokusu ile hoşgörünün merkezi ilimizde aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz Hristiyan hemşehrilerimizin Noel Bayramı’nı bir kez daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

İbadethanelerinin yan yana varlıklarını ahenk içinde sürdürdükleri, tüm semavi dinlerin mensuplarının kucaklaştığı, kimsenin inancına, kültürüne bakılmaksızın komşusuna gülümsediği bu topraklarda, Hristiyan hemşehrilerimizin bayram coşkusunu tüm Hatay halkının hissettiğine yürekten inanıyorum.

Geçmişte olduğu gibi bugün de birçok medeniyetin, inancın, kültürün merkezi konumundaki ilimiz, buradan aldığı güç ve dinamizmle, dünya barışına örnek teşkil etmeye devam edecek; sergilediği bu istikrarlı duruş ile daha mutlu ve müreffeh bir geleceğin kurulmasında yol gösterici olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Noel’in tüm Hristiyan vatandaşlarımıza huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, hiçbir ayrım gözetmeden yüzyıllardır bu topraklarda birarada yaşadığımız Hristiyan vatandaşlarımızın Noel Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum.

70d2831d-c5ec-48f9-a764-1e1366fb0810VALi_BEY_FOTO

Önceki İçerik8. Hatay İnsan Kaynakları, İstihdam Fuarı Ve Kariyer Günleri başladı
Sonraki İçerikBAŞKAN SAVAŞ, HIRİSTİYAN HEMŞEHRİLERİNİN NOEL BAYRAMI’NI KUTLADI