Primemall Müdürü Sevinmiş İTSO’yu ziyaret etti

Primemall Alışveriş Merkezi Müdürü Uğur Sevinmiş ve Reklam Pazarlama Müdürü Derya Karaciğer, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular. İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi müdürü olarak göreve başlamasının ardından sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret ettiklerini belirten AVM Müdürü Uğur Sevinmiş, “İskenderun Ekonomisine önemli katkı sunan bölgemizin güzide kuruluşunu ziyaret etmek istedik.

İskenderun konumu itibariyle potansiyeli yüksek bir şehir. Bizlerde İskenderun halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Yılbaşı özel programlarımızın yanı sıra şu an AVM merkezimizde İskenderun fotoğraflarından oluşan kartpostal etkinliğimiz devam ediyor. Primemall İskenderun’undur Kapımız her zaman İTSO’ya açık, etkinliklerimizde sizleri de yanımızda görmek isteriz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise,”İhtiyaçları insanların ayağına getirmek önemli, kaliteli alış veriş yapmak için insanlarımız daha önceleri şehir dışına gidiyorlardı. Ancak artık kendi memleketlerinde de marka ürünleri bulabiliyorlar. Bu ürünlerin büyük çoğunluğu da AVM’de mevcut. Bu vesile ile yeni görevinizde de başarılar diliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

primemal müd.iso ziy (1)

Önceki İçerikBayırbucak Türkmenlerine Yapılan Yardımlar Devam Ediyor
Sonraki İçerikTemizlik Personeline Seminer Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.