İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nden Başkan Seyfi Dingil’e Yılbaşı Hediyesi

İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yıl sonunda kazandıkları başarılar göz kamaştırıyor. Hatay Amatör liginde mücadele eden genç takımların ligi namağlup şampiyon olarak tamamlamaları camiada sevinçle karşılandı. Belediye Spor Boks takımı da katıldıkları Türkiye şampiyonlarında madalyalar kazanarak ilçenin adını ülke genelinde başarıyla duyuruyorlar.

Bu başarıların tesadüf olmadığının altını önemle vurgulayan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Levent Duman,2015 yılı içerisinde kazandıkları şampiyonlukları Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yeni yıl hediyesi olarak armağan ediyoruz dedi. Futbol takımlarının sezonu şampiyon olarak tamamlamalarının alt yapıya verdikleri önemin payının büyük olduğunu ifade eden Başkan Levent Duman açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”biz çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen ikinci yılımızda başarılar gelmeye başladı.Bunu birbirine inanan,güvenen ve dedikodulara kulak kapayan bir anlayışa borçluyuz.

Hakkımızda yürütülen olumsuz kampanyalara karşı doğru bildiğimiz yolda ilerledik.Pırıl pırıl gençlerimiz önce U-19 liginde arkasından U-17 liginde takımlarımız yenilgi yüzü görmeden şampiyon oldular.Sırada süper amatör takımımız var.İnşallah sezon sonunda onlarda aynı başarıyı yakalayacaklardır.Bize büyük destek ve ilgisini hiçbir zaman eksik etmeyen İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e yürekten teşekkür ediyoruz”dedi.Gruplarında ilçe şampiyonu olan futbol takımları önümüzdeki ay içerisinde yapılacak grup maçlarının ardından Türkiye Şampiyonasına katılmak üzere hazırlıklarına başlayacak.

belediyespor belediyespor2 belediyespor3

Önceki İçerikHATAY ALTYAPI SORUNLARINDAN ARINDIRILIYOR
Sonraki İçerikKENDİLERİNİ HİZMETE ADAYAN İKİ BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ