İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, İKEM Koleji ile ortak proje yapmaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve beraberinde hazır bulunan dernek yöneticileri önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri proje üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

İKEM Müdürü Galip Şener, öğretmenleri Şenay Özkan ve Süheyla Özer ve İKEM’li öğrencilerin hazır bulunduğu ziyarette çocuklar derneğe gelir getirmek amacıyla yaptıkları takvim satışından elde ettikleri yardım paralarını da makbuz karşılığı dernek yöneticilerine teslim ettiler.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocuklara gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutlayarak şöyle konuştu: “Çocuklarımızın derneğimize olan katkısını teslim aldık ve mutlu olduk. Onlara topladıkları bağışın karşılığı olarak da derneğimizin makbuzunu sunduk ve bağışlarını teslim aldık. Çocuklarımız gülsün ve mutlu olsun, gelecekte başarılı insanlar olarak yetişmesine katkı sunmak adına yürekleri kocaman çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Duyarlı öğretmenlerimiz ve duyarlı çocuklarımıza sizlerin huzurunda derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Bizler derneğimiz adına öğretmenlerinizi ve sizleri kutluyoruz. Bizler kendimizi ve sizleri şanslı görüyoruz. Hep yanımızda olmanızı diliyor hepinizi seviyoruz çocuklar.”

DSCF9216 DSCF9220