ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÖRNEK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), sosyal sorumluluk projeleri ile hemşehrilerine her konuda destek olmaya devam ediyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bilhassa önem verdiği ve yapılması yönünde büyük teşviklerde bulunduğu sosyal sorumluluk projelerinin sonuncusu, çocukların olmazsa olmaz eğlencesi oyuncakların toparlanarak her kesimden çocuğa ulaştırılmasını sağlayacak “Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın” projesi oldu.

İmkansızlıklardan ötürü oyuncaklara ulaşamayan özellikle ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocukların HBB eliyle oyuncaklara kavuşturulması ile ilgili başlatılan projeye destek çığ gibi büyüyor.

OYUNCAKLAR ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİKÇE ANLAM KAZANIR

Gelişim çağındaki çocukların çevrelerini daha kolay kavramalarını sağlayan, okula başlama sürecinde yaşamaları muhtemel olan adaptasyon problemlerini en aza indiren ve aynı zamanda eğlendiren oyuncakların çocuklarla buluşturulması için kullanılmış veyahut yeni oyuncakları kısa adı HATMEK olan Hatay Mesleki Eğitim Kursları’nda görevli personele teslim etmeye başlayan vatandaşlar, Başkan Savaş’ın teşvikleri ile başlatılan bu anlamlı ve bir o kadar da duyarlı proje için teşekkürlerini ilettiler.

ELDE EDİLEN OYUNCAKLAR SÜRPRİZ PAKETLER HALİNDE ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLECEK

HATMEK’ personelleri tarafında teslim alınan oyuncakların sürpriz hediyelik paketler haline getirilerek çocuklara teslim edileceği öğrenilirken, elde edilen oyuncakların HBB Sosyal Marketler eliyle ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuklara ulaştırılacağı kaydedildi.

ÇOCUKLAR MUTLUYSA HERKES MUTLUDUR, TOPLUM HUZURLUDUR

Geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimine verdiği önemi sosyal ve kültürel aktivitelerle ortaya koyan HBB, bu müstesna proje ile hiçbir çocuğun oyuncaksız büyümemesini ve çocukların yüzlerinde her zaman görülmesi temenni edilen gülümsemeyi hakim kılmak istiyor.

0111 Untitled-1