Belediye Başkanı Nazım Culha İskenderun Arsuz ayrılmaz bir bütün

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Belediye Meclis üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdim etti. İTSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette Arsuz ve İskenderun ile ilgili projeler ele alındı. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, odaların kuruluş amacının topluma ve kamuoyuna faydalı işler yapmalı. Bizlerde oda olarak bu doğrultuda hareket ediyoruz.

Sivil toplum kuruluşları olarak şehrimize esnafımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Mevzuatın öngördüğü şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. İskenderun ile Arsuz’un iki güzide kardeş şehir olduğuna vurgu yapan İTSO Başkanı Yılmaz konuşmasının devamında ise, “İskenderun’a üniversitenin kurulması çok önemli. El birliği ile üniversitemize sahip çıkmamız lazım.

Arsuz’da da İskenderun Teknik Üniversitesine bağlı fakültelerin kurulmasının iyi olacağı kanısındayım. Üniversite sanayi iş birliğinin de önemli olduğunu belirtmek isterim. Arsuz’un Turizm ve alt yapı yönünden gelişmesi demek, bölgemizin gelişmesi demektir. Oda olarak İskenderun ve Arsuz’u bir tutuyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde Arsuz’a neler yapabiliriz, çünkü Arsuz’da da üyelerimiz var. Bu bağlamda atılacak adımlarda ve projelerde yanınızda olduğumuzu ifade etmek isteriz” dedi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “Şu an Arsuz Şantiyeye dönmüş durumda, alt yapı tamamlanmadan üst yapıya geçemiyoruz. Çok geniş bir coğrafyada bulunuyoruz. Elimizden geldiğince halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Arsuz’u daha ileriye nasıl götürebiliriz onun uğraşı içerisindeyiz. İskenderun’a kurulan üniversite ve fakültelerin gelmesinde İTSO’nun çok büyük gayretleri oldu.

Bu bakımdan İTSO’ya ayrıca teşekkür etmek istiyoruz” dedi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz’a yeni bir köprü yapma projesi olduğunu belirterek, “İTSO’dan bu köprümüzün yapılmasına katkı sunmalarını bekliyoruz. Arsuz’a yapacağınız bu hizmet kalıcı olacak ve halkımız tarafından da takdir görecektir” dedi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın köprü projesi ile ilgili çalışmayı inceleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, konuyu değerlendireceklerini ve katkı noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. Ziyaretin sonunda ise İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya fincan takımı hediye ederken, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’da İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim etti.

ARSUZ.BEL.İTSO ZİY (2) ARSUZ.BEL.İTSO ZİY (4) ARSUZ.BEL.İTSO ZİY (5) ARSUZ.BEL.İTSO ZİY (8)