İSKENDERUN BELEDİYESİ KARTPOSTAL GELENEĞİNİ YAŞATIYOR

İskenderun Belediyesi yeni yıl temennilerini uzaktaki yakınlarına iletmek isteyen vatandaşlarımız için unutulmaya yüz tutmuş kartpostal geleneğini yeniden canlandırıyor. Yeni yıla sayılı günler kala İskenderun Belediyesi tarafından hazırlanan farklı fotoğraf karelerinden hazırlanan kartpostallar belediye hizmet binasının farklı yerlerinde hazırlanan stantlarda vatandaşlara ücretsiz veriliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sevdiklerinizi ve şehrinizi unutmayınız parolası ile başlattıkları projenin eski gelenekleri canlandırmak için yapıldığını belirterek, “bir zamanların nostaljik geleneğimiz maalesef teknoloji ile birlikte kayboldu. Çocukluk anılarımızda hep güzel bir yerde bulunan bu geleneğimizi yeniden canlandırma heyecanı içerisindeyiz. Kartpostal göndermeler unutulmaya yüz tuttu.

Sosyal medya aracılığı ile gönderilen mesajlar hiçbir zaman kartpostalların sıcaklığını taşıyamaz” şeklinde konuştu. İskenderun ilçe tarihi ile ilgili kısa bilgilerin de yer aldığı kartpostal standını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşayarak mutlu olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, kartpostalların çok eski bir gelenek olduğunu söyleyerek bizlere İskenderun’un geçmişine yolculuk yaptıran Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e bu güzel düşüncesinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

kartpostal (1) kartpostal (2) kartpostal (3) kartpostal (4) kartpostal (5)