İskenderunspor 1967 futbol takımına Amigo Zafer’den sabah kahvaltısı

İskenderunspor 1967 futbol takımına Amigo Zafer’den sabah kahvaltısı!

Son yılların en sahipsizlik dönemini yaşayan bölge takımlarına gerekli destekler sağlanamayınca birçok takımın ortada yalnız kalmaya başladığını ifade eden Amigo Zafer “Bütçemiz kadar elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve bölge iş adamlarımız da bu takıma sahip çıksın istiyoruz” dedi. İskenderunspor’un memleketin tek takımı olduğun belirten Amigo Zafer Bekliyen, “Takımımıza destek amaçlı bugün sporcularımıza kahvaltı verdik.

Bizim bütçemiz bu kadar, biz bu kadarını yapabiliyoruz. İsteğimiz öncelikle tribünlerden gelen İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in memleketimizin takımına sahip çıkması. Bakın forma giyen bütün futbolcuların hepsi İskenderunlu. Bir iki tane yabancı uyruklu sporcumuz var. Hocamız İskenderunlu ve bu iş için çok büyük emekler veriyor. Başkanımız Seyfi Dingil takımımıza sahip çıksın.

Dışarıdan Yılmaz Vural yâda eski sporcuları getirip, dünyanın masrafının yapılacağına İskenderunspor1967 spor kulübümüze sahip çıkılsın. İskenderun’un sesi böyle duyurulmaz. İskenderun’un sesi, bu takım başarılı olduğunda yükselir. Başarılı olmak için her zaman destek gerekir. Tabi iş sadece Başkanımız Seyfi Dingil’le de bitmiyor. Burada kentimizde yaşayan iş adamlarının da takımımıza destek çıkması gerekiyor” dedi.

iskenderunspor (1) iskenderunspor (2) iskenderunspor (3)