Başkan Culha, tarihi buluşmanın ilgi odağı oldu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, üyesi olduğu Türkiye’nin en büyük yerel yönetim birliği olarak gösterilen Tarihi Kentler Birliği(TKB)’nin Seyhan Zirvesi açılış kokteyline katıldı.
Adana Valisi Mustafa Büyük, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TKB Danışma Kurulu Başkanı ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, TKB Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra TKB’ye üye 225 belediye başkanı ile Adana’da buluşan Başkan Nazım Culha, samimi sohbetiyle kokteylin adeta ilgi odağı oldu.
TKB’nin 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla HiltonSA Adana’da ‘Doğal – kültürel miras, eğitim, örgütlenme, tanıtım sürecinde TKB’nin 15 yılı’ ana teması ile Seyhan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kokteylde Başkan Nazım Culha, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TKB Danışma Kurulu Başkanı ve ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ile yakın diyaloguyla dikkat çekti.
TKB’nin 15’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sohbetlerinde Arsuz’u ve yaptığı çalışmaları anlatırken, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkılması gerektiği mesajı verdi.
Başkan Nazım Culha, Adana, Seyhan ve TKB ile ilgili tanıtım videolarının izlenmesinin ardından katılımcılarla birlikte ‘Fotoğraflarla Seyhan’ sergisinin açılış kurdelesini kesti.

1 2 3 4 5 6

Önceki İçerikArsuz Belediyesi hizmet araçlarına yenilerini ekledi
Sonraki İçerikHGS İPTALİ NASIL YAPILIR?