STARLIFE FITNESS SPOR MERKEZİ AÇILIYOR

İskenderun’da Spor ve müzik camiasının sevilen renkli simalarından eski milli sporcu, taekvon-do hocası ve müzisyen İhsan Akpınar işletmeciliğinde yepyeni bir spor merkezi açılıyor.
Belediye eski nikah salonu karşı sokağındaki 1 nolu belediye işhanı 1. Katında 12 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’de açılışı yapılacak olan STARLIFE FITNESS spor merkezinde son model teknolojik spor aletleriyle sağlıklı yaşam için spor ve egzersiz olanakları sunuluyor.
“Geç Kalma Genç Kal” sloganıyla zinde ve fit yaşam tarzını tercih edenleri STARLIFE FITNESS spor merkezine beklediklerini söyleyen İhsan Akpınar, kendisi gibi sporcu olan evlatları Kamer, Çağdaş ve Sevgi Akpınar ile birlikte, “spor ile sağlıklı yaşamak isteyenlere öncülük etmeyi” hedeflediklerini belirtti.
Cumartesi günü saat 14:00’de açılışa tüm sporsever İskenderunluları davet ettiklerini ifade eden Akpınar; “ salonumuzda fitness, plates, kondüsyon, body building, total body, aerobik-step ve Uzakdoğu sporları gibi konularda deneyimlerimizi ve son sistem teknolojik spor aletlerimizle olanaklarımızı sporseverlerin hizmetine sunuyoruz. Spor mutluluktur diyoruz ve mutlu olmak isteyenleri salonumuza bekliyoruz. İletişim telefonlarımız: 0326 613 6353 ve 0535 510 6667 bize ulaşın” dedi.

starlıfe fıtness spor merkezi (1)

starlıfe fıtness spor merkezi (3)

starlıfe fıtness spor merkezi (4)

starlıfe fıtness spor merkezi (6)

starlıfe fıtness spor merkezi (7)

Önceki İçerikŞEHİR TİYARTOSU ÇOCUKLARI EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikOlimpiyat Kervanı MKÜ’de