İSKENDERUN BELEDİYESİ BARIŞ PARKI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İskenderun Belediyesi tarafından yapımı devam eden Barış Parkı için çalışmalar son aşamaya geldi. Daha önce atıl durumda bulunan alan, İskenderun Belediye başkanı Seyfi Dingil’in talimatlarıyla parka dönüştürülerek, böylelikle şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırıldı.

Işıklandırmalarıyla görsel bir şölene dönüşecek olan Barış Parkı için İskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri titizlikle yürüttüğü çalışmaları son aşamaya getirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Barış Parkı ile halkımızın rahatlıkla oturup dinlenebileceği, sohbet edebileceği alana kavuştuğunu söyledi. İskenderun’un yeni bir yaşam alanı kazandığını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yeni İskenderun’u oluşturmak, kentimizi daha da güzelleştirmek adına ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Barış Parkı daha önce otopark idi.

Buranın halkımıza daha faydalı olacağını düşündüğümüz için park yapımına karar verdik. Şu an çalışmalarımız tamamlamak üzere. Önümüzdeki günlerde hep birlikte açılışını gerçekleştirerek Barış Parkı’nı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

barış parkı (1)

barış parkı (2)

barış parkı (3)

barış parkı (4)