HALK EĞİTİM MERKEZİ KURS VE KURSİYER SAYISINI ARTTIRDI

Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Mehmet Erdem’in kurum müdürü olarak göreve gelmesinin ardından 2015 yılı içerisinde 411 kurs ve 21.491 kursiyeriyle yeni bir rekora imza atarak kurs ve kursiyer sayısını önceki yıllara oranla arttırdı.
Bilgisayar, muhasebe, hızlı klavye, mefruşat, iğne oyası, ve Dörtyol’da bir ilk olan 3D Rölyef kursu açarak çalışmalarına hız veren Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada; “Kurs sayımız ve kursiyerlerimizin sayısında geçmiş yılara oranla ciddi bir artış söz konusu. Dörtyol’da Halk Eğitimi Merkezi daha aktif hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürmekte” dedi.
3D RÖLYEF KURSU DÖRTYOL’DA BİR İLK
Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Dörtyol’da bir ilke daha imza atarak 3D Rölyef Kursu açtı.
Kurs Hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Erdem; “Halk Eğitimde ilk defa açılan kursa şu anda 17 kursiyer devam etmekte olup, haftada 25 saat eğitim verilmektedir. 3D Rölyef aynı şekildeki resimlerin üst üste katlayarak yapılan bir çalışma olup çalışma bitiminde nesne ya da fotoğraf 3 boyutlu olarak görülmektedir. Bu kursu önemsiyoruz ve tüm hemşerilerimize de tavsiye ediyoruz” dedi.

h1

h2

h3