İTSO yönetimi Belen Ortaokulunda incelemelerde bulundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Belen’e yaptırılan Ortaokul inşaatı tamamlanırken, çevre düzenlemeleri de devam ediyor.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Belen Kaymakamlığı ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokol sonrası Belen’e yaptırılan Ortaokul inşaatında sona gelindi. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Belen İlçe Milli Eğitim müdürü Bekir Şahan, İTSO yönetimini okul girişinde karşıladılar.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran, M.Ali Bulut’tan oluşan İTSO yönetimine Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan eşlik ederek okulda incelemelerde bulundular. Belen Halil Bey Mahallesine yaptırılan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın adı verilen Ortaokulun sınıfları, lavaboları tamamlanırken, okul bahçesinde çevre düzenlemeleri devam ediyor. Önümüzde günlerde bitirilmesi hedeflenen Okulda çalışmalar titizlikle sürüyor. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan ve müteahhit Ali Uysal, İTSO yönetimine çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdiler. Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın; İTSO’nun destekleri ile Belen’e son derece modern bir Ortaokulun yapıldığına vurgu yaparak, katkılarından dolayı İTSO’ya teşekkür etti. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Sosyal sorumluluk projelerimiz içerisinde yer alan eğitime her zaman destek vermenin gayreti içerisindeyiz. Belen’de de üyelerimiz var. Bu bağlamda Belen’de kalıcı bir hizmetimiz olsun istedik” diye konuştu.

itso belen ortaokulu tamamlandııı itso dan belene ortaokul (1) itso dan belene ortaokul (5)