Bir Tebessüm Bin Mutluluk Topluluğu

Bizler Bir Tebessüm Bin Mutluluk topluluğu olarak kurulduğumuzdan beri her hafta hastane ziyaretlerini aksatmamaya daimi gayret göstererek hastane ziyaretlerini gerçekleştirmekteyiz. Bizler için engel denen ve maddi kazanç bir şey yoktur bilakis fedakarlık vardır. Çünkü gönül işi fedakarlık işidir.

Bu ekibin başkanı olarak her ne kadar lösemi ve ilik nakli sonrası hastalıkla mücadele etsem de hasta kardeşlerimi asla unutmadım ve ekibimizin gönülden birlik oluşumuzla birlikte her hafta cuma günleri Antakya Devlet Hastanesine ve Cumartesi yahut Pazar günleri Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ve ilk olarak 06 Aralık 2015 Pazar günü İskenderun Devlet Hastanesindeki çocuk bölümlerine ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Ziyaretimizin gerçekleşmesine vesile olan İskenderun Devlet Hastanesi Yönetimine ve Tülay hemşireye şükranlarımızı borç biliriz. Ayrıca oraya gitmemizde araç talebimizi karşılayan Hatay Büyük Şehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız. İlgili tüm ziyaretlerimizi halkımız www.bitebimuv.com sitesinden görebilirler ayrıca bu gönül işinde bizimde çorbada tuzumuz olsun diyenler 05316078651 numarasıyla başkan Ömer Faruk Kural’a ulaşabilirler. Halkımızdan gönülleri rahat olması için maddi yardım kabul edemiyoruz yalnızca boya, oyuncak, kitap ve boyama defterleri gibi hastalara ulaştırabileceğimiz yardımları kabul ediyoruz. Yüreği güzel halkımıza ve ekibimize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

Bir Tebessüm Bin Mutluluk
Ekibi Kurucu Başkanı

Ömer Faruk KURAL

6 Aralık 2015 İskenderun DH ziyaretimiz 1 6 Aralık 2015 İskenderun DH ziyaretimiz