ÖZEL GÖKİSAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Örgütü dün Atatürk Parkı salonunda olağan genel kurulunu yaptı.
Saat 10;30’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kongrede divan başkanlığına CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, divan üyeliklerine ise CHP Dörtyol Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cemalettin Yüce ve Hamdi Katipoğlu seçildiler.
CHP Dörtyol İlçe Örgütünün kongresine CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, eski il Başkanı ve Milletvekili Adayı Servet Mullaoğlu, CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya, Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili iştirak etti.
CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak bundan sonra Hatay’da daha etkin ve etkili bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirtti.
Milletvekili Mevlüt Dudu’da hükümet politikalarını eleştiren bir konuşma yaparak stratejik derinlik hedefleyen hükümetin stratejik rezilliğe battığını söyledi ve bir Rus Atasözünü hatırlatarak; “Ayıyla dansa kalkan, ayı yorulana kadar ayakta kalır. Hükümet şimdiden yorulmuş, ama çaresizlik içerisinde ayakta durmaya çabalıyor” dedi.
Geçtiğimiz dönem faaliyet raporları ile hesap raporları İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu tarafından okundu ve ayrı ayrı genel kurulun oylarına sunularak kabul edildi.
Tüzük gereği çarşaf listeyle gidilmesi gereken seçimlerin delegasyonun üçte ikisinin çoğunluk imzasıyla blok listeye çevrilmesi genel kurul tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Tek liste halinde gidilen seçimlerde Özel Gökisaoğlu güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Asil Üyeler; KADRİYE AKSOY, BÜLENT ARSLAN, SEREN ASLAN, MESUT ATEŞ, HAKAN ERDEM, TACİ İKİZ, MUSTAFA KARA, HATİCE NURFEŞAN KARACA, KERAMETTİN KİPEL, ERCAN KOÇ, ÖKKEŞ MORCA, ARİF ÖZKAYHAN, BURHAN TUTU, BİNNAZ ULUSOY, ABİDİN ÜNER ve OYA YÜCE
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; AYHAN ÜNAL, MURAT SOYLU, OSMAN KARAPÜR, ADİL ATEŞ, İSMAİL KARTAL, OSMAN GÜLEN, MUAMMER BEDİR, ALİ TUTU, HASAN ÖZKAYAN, YAŞAR GÖKMEN, YAŞAR GÜR, SABAHAT ÇELEBİ, ZALİHA TOPAL, BÜLENT ATAV, SERDAR BULUTER ve NECDET ULUSOY
İl Kongre Delegeleri: ÖZEL GÖKİSAOGLU, AHMET YÜCE, TACİ İKİZ, HASAN ÖZKAYAR, CEMAL KARACA, MUAMMER BEDİR, İSMAİL TİRYAKİ, NECDET ULUSOY, AZMİ ÇELEBİ, İHSAN DAĞLIOĞLU, MURAT SOYLU, HÜSEYİN YETER, AHMET BÜLENT ULUSOY, BÜLENT ARSLAN, HAKAN ERDEM, TAHİR BAYTAR, HASAN YALAVAÇ, MUSTAFA İKİZ, DURMUŞ BAŞOL, OSMAN GÜLEN, YAŞAR GÖKMEN, HAKAN TİRYAKİ, GÖKHAN ÖZER, MURAT DUDU ve MEHMET ARSLAN

CHK 048 CHK 050 CHK 071