AKÜ ŞARJ ÜNİTELERİ ENGELLİLERİN HİZMETİNDE

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Antakya’nın çeşitli noktalarına Akü Şarj Ünitesi yerleştirdi.
Antakya Vali Ürgen Alanı’nda gerçekleştirilen Akü Şarj Ünitesi yerleştirme programına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkan Vekili Mehmet Cahit İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu ve HBB Muhtarlar Daire Başkanlığı Mahalli İdareler Şube Müdürü Bekir Kanat katılım gösterdi.
Engelli vatandaşların sorununu dinleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ; “Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş şuan Almanya’da olduğundan dolayı sizlerle birlikte olamadı. Onun selam ve sevgilerini iletmek istiyorum. Birçok alanda engelli vatandaşlarımız için projelerimiz ve çalışmalarımız oldu. Bugün burada çok önemli bir hizmet için bir araya geldik. Engelli vatandaşlarımız için şarj üniteleri yerleştirdik. Şu anda Antakya ilçemizde 3 tane noktaya Akü Şarj Ünitesi koyuluyor. Bunların sayılarını arttıracağız ve sadece Antakya ilçesinde değil diğer ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Şarjların yarıda kalma sorunu da bu şekilde çözüme kavuşacak. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil yılın 365 günü bir arada olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onların sorununu önemsemek ve gerçekleştirmek bizlerin en önemli görevidir. Ben gününüzü kutluyorum. Engelsiz bir yaşam diliyorum. Akü Şarj Üniteniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için Armutlu Uğur Mumcu Meydanı, Antakya Devlet Hastanesi önü ve Vali Ürgen Alanı’na birer adet Akü Şarj Ünitesi yerleştiren Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların bir sorununu daha çözmüş oldu. Şehir merkezinde gezerken, araçlarının şarjı bittiği için evlerine dönmek zorunda kalan engelli vatandaşlar Akü Şarj Ünitesinin yerleştirilmesiyle araçlarını kolaylıkla şarj edebilecek ve evlerine dönmek zorunda kalmayacaklar.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG

Önceki İçerikARSUZ ZİLLİ DERESİ KÖPRÜSÜ’NÜN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikŞEHİR TİYARTOSU ÇOCUKLARI EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR