Küçük Bütçelerle Geleceğe büyük yatırımlar

Cevdet İnşaat Güven veriyor “Küçük Bütçelerle Geleceğe büyük yatırımlar”
İskenderun’da son yıllarda yetişen genç ve cesur müteahhitlerden Mehmet Ali Açıkyol, inşaat sektöründe emin adımlarla hızla ilerliyor. Gayrimenkul Danışmanı babası Cevdet Açıkyol’un engin bilgi ve tecrübelerini tahsil hayatı ile birleştiren ve inşaat sektörüne giren Genç iş Adamı Mehmet Ali Açıkyol, Müteahhitlik mesleğinde girişimcilik ruhunun önemli olduğuna dikkat çekerek, “Cesur ve kararlılıkla atılan temellerin her zaman sağlam olduğunu söylemek isterim. Bizler Cevdet İnşaat olarak vatandaşlarımıza sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz modern daireler teslim ediyoruz. Şu an İnönü Mahallesinde inşaatlarımız hızla yükseliyor. Çalışmalarımızda işçilerimizin iş güvenliğini de ön planda tutuyoruz. Bizim için önce iş Güvenliği, sağlık daha sonra iş geliyor” dedi.
Konut alacaklar harekete geçmeli’
Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016’ya zamla gireceğini belirtiyor Özellikle siyasi istikrarsızlık ve artan faiz oranları nedeniyle son 5-6 aydır konut satışlarında belirgin bir azalma yaşandığını kaydeden uzmanlar, bu yüzden maliyetlerin artmasının ve döviz kurunun yükselmesinin henüz ev fiyatlarına zam olarak yansımadığını ifade ediyor.
‘Faizler düşüş eğilimine girecek’
Genç İş adamı Açıkyol, yılın ilk 10 aylık dönemini konut sektörünün ekside kapattığını düşündüklerini belirterek, Konut faizlerinin yükselmesinin de satışları olumsuz etkileyen faktörler arasında olduğuna dikkat çekti. Açıkyol, siyasi istikrarla faizlerin düşüş eğilimine girdiğini, seçim sonrası kurulan yeni hükumeti ile de ülkede istikrarın hızla yükseleceğini belirterek, “Vatandaşlarımız ekonomisi ve istikrarı güçlü bir ülkede geleceğe yönelik yatırımlarını da güvenle yapabilirler” diye konuştu. Seçim sonrası kredi oranlarının da düşüşe geçeceğini belirten İş adamı Açıkyol, bunun güzel bir gelişme olduğunu söyledi.
Açıkyol, 120 ay vadeli kredi oranlarının düşmesiyle vatandaşların konut alımında daha rahat karar verebileceğini de sözlerine ekledi.

cevdet emlak güven veriyorrrr (1) cevdet emlak güven veriyorrrr (2) cevdet emlak güven veriyorrrr (4) cevdet emlak güven veriyorrrr (5)