Hoş geldin Bebek Projesi Başlıyor

İskenderun Belediyesi ile İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ‘Hoş geldin Bebek’ projesinin protokolü Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Saydam tarafından imzalandı. Protokol imza töreninde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bu projeyi çok önemsediklerini ve İskenderunluluk ruhunu aşılamamız gerektiğini söyledi.
İskenderun Belediyesi’nin sosyal sorumluluk kapsamında yürüttüğü ‘Hoş geldin Bebek’ projesi düzenlenen protokol imza töreniyle hayata geçti. Geleceğimiz adına son derece önem arz eden bu proje ile bebek ölümlerini azaltmak, bebek bakımında bilinçli anneler yetiştirmek ve bebeğin yaşam kalitesini yükseltmek hedefleniyor. Ayrıca kapsamlı işbirliği ile yürütülecek bu proje çalışmalarında; yeni doğan bebeklerin ailelerine mesai saatlerinde ziyarette bulunmak, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nce bir sağlık personelinin görevlendirilmesi, İskenderun Belediyesi’nce 1 personel, 1 adet giydirilmiş araç ile bir şoförün görevlendirilip yeni doğum yapan aileleri evlerinde ziyaret edip bebeklerimize loğusa eğitimi, emzirme eğitimi, bebek bakımı eğitimi, aşı takvimi ve 10 parça eşyadan oluşan bebek takımı hediye olarak verilmesi amaçlanıyor.

31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacak projenin protokolü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Saydam tarafından imzalandı. Törende konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderunluluk ruhunu aşılamamız gerektiğini ifade ederek, “Aynı zamanda İskenderun lobisini de oluşturmalıyız. Sosyal sorumluluk kapsamında başlattığımız bu çalışma ile hem bebeklerimize hem de ailelerimize hayat vereceğiz. Her eve girmek istiyoruz. Projemizin hayata geçmesinde emeği olan herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

DSC_0038 DSC_0048

Önceki İçerikKüçük Bütçelerle Geleceğe büyük yatırımlar
Sonraki İçerikDÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ