EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı. Başkan Seyfi Dingil yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Engellilerin topluma kazandırılması ve insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması amacıyla 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edilmiştir. Yaşamda en büyük engel sevgisizliktir.

Bugün birçok engelli vatandaşımız zorlukların ardına saklanmayarak yaşama sarılmış, bu gayretleri sonucunda pek çok alanda başarılarıyla kendilerini kabul ettirerek örnek insanlar olmuşlardır. Onların daha iyi yaşam koşullarına kavuşabilmeleri için, bizlere düşen görev ise engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların ve yakınlarının yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Engelli kardeşlerimize hoşgörü ve sevgide engel tanımayalım.

İskenderun Belediyesi olarak bu anlayış ve sorumluluk duygusuyla konuya hassasiyetle yaklaşıyor; engellilerimizin, kendine yeterli, üretken, özgür bireyler haline gelmelerini ve toplumla bütünleşmelerini sağlayacak hizmetlerden, azami ölçüde istifade etmesine dönük çalışmalar yapıyoruz. Bu düşüncelerle Dünya Engelliler Günü’nün engelli vatandaşlarımız ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyor; sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

BAŞKAN