Al Götür Oku Getir Kampanyası

“Bilge Kitap Kırtasiye” olarak “Al Götür Oku Getir” sözü ile yola çıktık. Amacımız: İnsanımızın eğitimine katkı sağlayacak her türlü organizasyonları planlayıp uygulayarak; eğitimli, kendini ifade edebilen, özgüvene sahip, girişimci, değerlerine bağlı, ufku açık insan modelini ortaya çıkarmaktır.

Yazar Sohbetleri Gerçekleştireceğiz.
“Al Götür Oku Getir” Kitaplıkları insanlarımızın gelip kitap okuyabilecekleri ve evlerine götürebilecekleri yerlerdir. İçinde bulunan zengin tarih, edebiyat, tefsir, fıkıh, genel kültür ansiklopedilerinden araştırma yapabilecekleri, öğrencilerimizin araştırma, proje ödevlerini yaparak sınavlara hazırlanabilecekleri, tüm insanlarımızın değişik zamanlarda yazar sohbetleri ve seminerler dinleyebilecekleri birimlerdir.
Kitaplıklar, kâr amaçlı kurulmuş maddi beklentisi olan yerler değildir. Tamamen insanlara hizmet niyetiyle açılmış birimlerdir. Bu birimler ile insanların kitap okumalarına, kültür seviyelerini yükseltmelerine katkıda bulunmaktır.

Kitap Fiyatları Pahalı.
Maddi imkânsızlık nedeniyle kitap okuyamayanlar kitaplığımızdan evlerine ve iş yerlerine istediği kitabı götürüp okuyabileceklerdir. Burada önemli olan insanımızın istediği kitaplara ulaşabilmesidir.
Bunun için kitaplık sorumlumuz doğru kitabı okuyuculara tavsiye etmekle mükelleftir. Okumak için uygun bir ortam bulamayanlar için kitaplıklarımız en uygun bir mekânı oluşturmaktadır. Ne okuyacağını ve çocuğuna hangi temel eserleri okutacağını bilemeyenlere kitaplıklarımızda iyi bir rehberlik yapılmaktadır.
Kitaba ulaşamamaktan dolayı kitap okuyamayanlar okumak veya satın almak suretiyle istediği kitaplara ulaşabilmektedir.

Yılda Bir Kitap Festivali.
Amacımız: çok yönlü eğitime katkı sağlamak ve bu nedenle yılda bir olmak üzere kitap festivali düzenlemek. Kitap festivallerinde öğretmen, öğrenci ve velileri yaklaşık 15- 20 civarında konusunda uzman ve tanınmış yazarlarla buluşturmak. Okullara ve ailelere yönelik seminerler düzenleyip öğrencilerin eğitim motivasyonu nu artırmayı hedefliyoruz…

DSC_0475

Önceki İçerikEMNİYET AMİRLİĞİ YENİ HİZMET BİNASINDA
Sonraki İçerikMELEKLER LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU